De nye boligene som bygges nå er stort sett alltid hvite og like upersonlige.

Er du en av de heldige som har investert i en ny bolig, men finner ut at de hvite veggene og den standard hvite innredningen minner lite om et hjem det er godt å oppholde seg i.

De fleste nye boliger som bygges i dag leveres standard med alle overflater hvite. Dette er rom det er unaturlig for oss mennesker å oppholde seg i, og det krever en god dose innsats for å gjøre disse leilighetene om til et hjem det er godt å være i.  Verken hvit eller grå påvirker humøret vårt i positiv retning da dette er kalde og nøytrale farger uten kulør. Farger har stor effekt på humøret vårt. De kan få oss til å roe ned, slappe av, bli kreative, hissige eller oppstemte.

De fargeløse boligene ønsker vi i Studio Inspire å gjøre noe med. Vi vet hvilke valg du står ovenfor når du skal overta en ny bolig. Vi kjenner leverandørene og kan hjelpe deg med de riktige valgene for at din bolig skal passe til akkurat deg. Ved planlegging av ny bolig blir de fleste overrasket over hvor mye planlegging som faktisk må til. Ved å la en interiørdesigner komme på banen så tidlig som mulig i prosessen blir det enklere å ta de riktige valgene du blir fornøyd med over tid. Hvis du på forhånd vet hvilken stil og hvilke farger boligen skal ha, blir det mye lettere å ta alle de vanskelige, men viktige valgene som er riktig for akkurat deg og din bolig. Ved nybygg må de fleste større avgjørelsene være tatt lenge før byggearbeidene starter.

I dagens marked med høye priser gjelder det å ta vare på alle muligheter for å skape din drømmebolig. Vi kan hjelpe deg å sette ditt eget personlige preg på det som skal bli ditt nye hjem i mange år. Det krever mere en nyinnkjøpte møbler for gjøre disse leilighetene om til et hjem det er godt å oppholde seg i over tid. Nye glatte vegger er et godt utgangspunkt for å skape et personlig hjem med deilige farger som du ønsker å komme hjem til. Flere og flere skjønner nå heldigvis effekten av å krydre hjemmene sine med litt mer farger.

Før hjelp til farger i boligen

Etter fargeveiledning i boligen. Se så mye farger gjør med et rom. Rommet oser av personlighet og er et rom det er godt å oppholde seg i. Fargene spiller på lag med hverandre og gir deg masse ekstra energi, eller ro der du trenger det. Husk! Farger kler farger.

Hjelp til å se muligheter

Vi som har jobbet med bolig i mange år, har fått en god innsikt i ulike boligtyper og deres løsninger.  Vi kan hjelpe våre kunder til å se potensialet i en bolig, enten det gjelder å lage flere rom, åpne mer opp, få inn nødvendige funksjoner eller skreddersydde møbleringsplaner.

  Styling og farger selger bedre en store oppgraderinger

Vi kjøper i langt større grad det vi ser. En tom bolig uten møbler vil selges til en dårligere pris en møblerte boliger hvor potensielle kjøpere ser for seg sin boligdrøm. Kjøpelysten styres av følelser.  Det handler om å leve seg inn i den hverdagslige bruken av boligen og stemningen man kan skape. Ved boligsalg er det viktig at boligen fremstilles på best mulig måte. Vi kan hjelpe deg å veilede ved et eventuelt boligsalg, eller møblere en tom bolig slik at boligen for en potensielt kjøper fremstår som et hjem.

Vi tilbyr interiørveiledning og styling til alle rom i private hjem og fritidsboliger, og til bedrifter som hoteller og kontorer. Avhengig av kapasitet styler vi også boliger for salg. Vi reiser hjem til deg for å gi råd basert på livsstil og personlig stil. Når vi reiser hjem til en kunde, så kan vi se hvilke arealer, møbler, farger og belysning de har, og vi kan også bli bedre kjent med dem som personer. Basert på dette kan vi gi dem råd om hva som vil utnytte ulike områder best, samtidig som vi alltid anbefaler å kombinere god design med funksjon.

Et godt planlagt Interiør

Det kan dreie seg om løsninger som omfatter hele boligen eller deler av denne.  Vi jobber for å gjøre profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk flest. På bakgrunn av dette og fordi behovene er forskjellig tilbyr vi ulike boligpakker fra enkel interiørveiledning, fargeveiledning for enkelte rom eller pakker hvor vi tar på oss interiøret i hele boligen.

 

Kanskje ikke så dyrt som du tror?

Det å bygge nytt og pusse opp er dyrt, så det gjelder å planlegge godt. Det gjelder å ta de riktige valgene med en gang, unngå bomkjøp og helst unngå å måtte male opp stuen en gang til etter hvitmalingen du allerede har betalt for er pent strøket oppå veggen. Dersom du finner rom for å bruke litt penger på profesjonell bistand,  tror jeg du vil få et resultat hvor du opplever  både økt bokvalitet og økt verdi på boligen din.

Og kanskje er det ikke så kostbart som du tror, spesielt ikke sett i lys hva du har investert i boligen forøvrig. Vi har satt sammen ulike interiørpakker, slik at dette skal passe for alle som ønsker å investere noen kroner i et personlig hjem som fungerer optimalt for akkurat deg og din familie.

Oppussing og interiør er i skuddet som aldri før.  Interiøret i din bolig gjenspeiler hvem du er. La oss hjelpe deg å finn ditt personlige hjem, din fargepalett og dine kundetilpassede løsninger i boligen.

-JanneMarit & Ragnhild –

Følg oss gjerne på Instagram under @studioinspire.no

Post a Comment