Norge byr på seg selv fra sin beste side om dagen. Det har den for så vidt alltid gjort, men vi tror mange av oss kjenner på at kontrastene mellom de fire årstidene våre er spesielt vakker nå om dagen. Den herlige luften som blir kjøligere og som hjelper deg til å sovne så godt.  De friske morgenstundene og den herlige lukten av alt spiselig og fargerikt som høstes inn. Bladene som iherdig nekter å slippe taket av greinene, og tiden er nå inne for å nyte høstens herlige farger.

Dette er tiden for å lune oss til. Det er ingen som koser seg i så stor grad inne om høsten som oss nordmenn. Derfor er vi litt mindre urbane og litt mer romantiske og landlige enn våre naboer.

For å få en lun og hyggelig høst er det viktig å omgi seg med gode farger og lune tekstiler. Bruk gjerne den varme, brente fargeskalaen av rustrødt, okergult og oransje for å tilføre varme i interiøret ditt. Det er ikke noe farlig om du blander både varme og kalde farger. Lek deg, det er jo høst!

De klassiske høstfargene er spennende å bruke, og mye brunt og brente nyanser er i vinden for tiden. Høstfargene kan med fordel brukes sammen med, eller i kombinasjon med andre fargegrupper. Dette kan være de pudderrosa nyansene, eller mørkere og mere mystiske nyanser. Dette er farger som med hell kan brukes hele året, og som er gode fargepaletter i interiøret.

Denne boligen er stylet av oss med tema Botanisk høst.

Velkommen inn!

Hvorfor velge grå og nøytrale farger når du skal velge en sofa. Vi elsker denne grønne herlige sofaen i grønn velur fra Møbelringen Orkanger. Sofaen heter Rodeo og er herlig å sitte i. Velur gir et eksklusivt preg og den skifter farge når lyset kommer fra forskjellige retninger. En grønn sofa vil fungere med nesten alle andre farger. Den gir den en luksuriøs følelse, og du vil få en følelse av ro.

 

Nyt de herlige fargene før bladene faller av.

Nå er høsten her
og høsten er en liten gul mann
som kommer ut av skogen
med kofferten sin og plukker lauvet ned av
trærne og tar med seg blomsterstilkene og mange
av fuglene, og så maler han himmelen
grå og mørk, og lager triste søledammer i veiene.

Arild Nyquist

Høsten er en deilig tid! Den friske, gode luften og de herlige høstfargene er starten på en tid som innbyr til kos og hygge. Selv om dagene blir kortere er det ingen grunn til å gå i hi for den del. Bruk lune farger til å skape et stemningsfullt høstbord og lek deg med alle de gode råvarene Norge har å by på. Høsten er en fin tid for å invitere venner. Lag et lekkert bord med inspirasjon av det du finner i naturen med høstlige farger, stemningsfulle lys og tekstiler.

  Vi elsker jobben vår! Det er så gøy å kunne lage spennende interiører og jobbe med det man er så lidenskapelig opptatt av. Å klekke ut nye ideer, besøke nye inspirerende boliger og se dem bli til innbydende interiører gir oss stor glede.

En tom hvit leilighet ble til et innbydende hjem krydret med vakre høstfarger med botaniske innslag.

De vakre fargene som tilfører ethvert interiør varme, med inspirasjon av høst og smaken av ruccola,  rykende fersk fra drivhuset i hagen. Tiden er nå inne for å nyte høstens herlige farger! Gul, grønn, rød og bruntoner – de ulike fargene i høstens fargepalett står fint alene og er vakre i kombinasjoner. Vi elsker høstens fine fargespill, og gleder oss til å bruke flere av dem i interiøret fremover.

Håper du får en inspirerende og lun høst! Det er en herlig tid.

-JanneMarit & Ragnhild-

Post a Comment