Aldri har hjemmene våre stått mer i fokus en nå. Når verden føles utrygg, trekker vi inn i boligens lune hi og vi har aldri tilbragt så mye tid hjemme. Vi har aldri hatt et større behov for å ha flere soner hjemme en nå. Mange jobber fra spisebordet, gjesterommet eller fra et eget hjemmekontor og det er viktigere en noen gang med fokus på de forskjellige sonene i hjemmet. Vi trenger nå definerte soner for fritid, jobb og trening hjemme, og hjemmene våre som fungerte så godt før dekker kanskje ikke behovene våre lengre. 

Flere kunder som tar kontakt med oss har sett seg litt blinde på eget hjem og søker råd for å få en bedre flyt. Her er det ofte enkle grep som skal til. Vi kan komme med tips og råd til med det utgangspunktet du har. Vi kan tegne nye løsninger, en fleksibel hjemmekontor stasjon som kan endres eller hjelpe deg med nye sone inndelinger i hjemmet ditt.  

Naturmaterialer og farger hjelper på humøret vårt og det har sjeldent vært viktigere med gode fargere en nå. Kanskje vil en skreddersydd fargepalett for ditt hjem være med på å skape nye gode rom å være i? Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Studio Inspire har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Vi er opptatte av å lage varige paletter som passer de materialene du har hjemme, ditt lysinnslipp og dine ønsker. 

Det er du som er hovedpersonen i ditt hjem, og som vet hva som gjelder. Det handler om hvordan du vil ha det hjemme hos deg- eller på hjemmekontoret ditt.

Hva gjør deg glad? Hva liker du, og hva fungerer for deg og fin familie?

Vi kan være en sparringspartner med deg, drøfte ideer og komme med nye. Vi kan lage fargepalett, utføre innkjøp, lage handlelister og sammen lage en god plan for ditt kommende prosjekt. 

Vi kan utføre digitale befaringer, ha kreative samtaler på telefonen eller jobbe ut i fra dine bilder eller tegninger. 

Vi tilbyr hjelp til interiørdesign og interiørarkitekt tjenester over hele landet.

Vi ser frem til å høre om ditt neste prosjekt.

Mvh 

Janne-Marit & Ragnhild

STUDIO INSPIRE AS

Post a Comment