Skal du selge bolig og ønsker å trekke mest mulig folk til visning? Ønsker du de beste fotovinklene og den beste romfølelsen boligen din kan gi? Studio Inspire hjelper deg å gjøre boligen din delikat og innbydende slik at den vises fra sin beste side. Boligstyling gir et raskere salg. Riktige sammensetninger av farger og møbler vil gi deg den fineste boligen i din priskategori. 

Går du med planer om å selge boligen din i år kan det være lurt å starte planleggingen allerede nå. Hvordan skal man få personer til å komme på visning til din bolig når det er så mange å velge i? 

Boligstyling

Vi vet at svaret ligger i å ha den mest innbydende boligen som gir gode bilder i annonsering og en god følelse den dagen noen kommer på visning. Da kan det være lurt å investere i boligstyling av boligen du skal selge. 

Du selger en følelse og det er viktig å skape riktig inntrykk i boligen slik at en potensiell kjøper ser for seg sine ting i ditt hjem. 

Du bør unngå å forsøke å selge en bolig som er tom. En tom bolig er ikke fint å vise frem. Folk mangler fantasien til å se for seg hvordan det kan bli og størrelsesforholdene i boligen. Kanskje har også nettopp din bolig noe særegent som er viktig å få frem?

Fra en bolig til et hjem

Boligstyling handler om å dyrke det som er bra med nettopp din bolig. Her kan vi i Studio Inspire hjelpe deg med å fullstyle din bolig før salg. Vi kan veilede deg slik at du selv styler boligen med dine ting på en innbydende måte eller vi kan delstyle hvor du stiller med hovedmøblene selv og vi supplerer med ting fra eget varelager. Vårt mål er at du skal få den beste boligen i din priskategori.  Boligstyling før salg gir deg en attraktiv og synlig bolig som går fra å være en bolig til et hjem andre drømmer om.

Riktig størrelse på møblene er viktig for den riktige romfølelsen

Studio Inspire

Det viktigste ved styling er å ha møbler som har riktig størrelse i forhold til boligen. Dette er viktig for å oppnå den riktige romfølelsen i boligen din. Førsteinntrykket har alt å si og et smakfullt interiør gjør at forskjellige folk vil kunne se for seg å bo akkurat i din bolig. Det folk ofte gjør feil er at møblene er for store eller ikke har riktige mål i forhold til rommene de skal være i. Mange har også hengt seg opp i møbleringen de har hatt år etter år og glemmer å møblere med tanke på foto og visning. Noen ganger vil det være hensiktsmessig å justere på avstander mellom sofa, teppe og større elementer mellom foto og visning. Dette fordi det er en ting å style for gode foto, og andre ting som er viktige for den riktige romfølelsen på visning.

Dette tar vi oss av og du skal vite at dette vil bli ivaretatt for at din bolig skal bli presentert på best mulig måte.

STYLING PAKKER

Boligstyling Studio Inspire

FULLSTYLING

Ved en fullstyling er boligen i utgangspunktet tom. Vi skaper en tom bolig – til et hjem. Ofte ligger boliger ute for salg lenge uten å bli solgt og årsakene kan være mange, men riktig pris og et godt førsteinntrykk er de to viktigste faktorene for et vellykket salg.

Ved valg av fullstyling så vil den tomme boligen bli utstyrt med alt av møbler og interiør fra vårt varelager. Fullstyling er vår mest populære pakke. 

Ved å benytte Studio Inspire til boligstyling før salg, er man sikret en helhetlig stil på hele boligen. Stylingen gjør også at boligen vil appellere til et større utvalg kjøpere som igjen maksimerer salgspris. Vi tilpasser alltid stylingen etter boligens stil, alder og beliggenhet.

Fullstyling Studio Inspire

DELSTYLING

Ved delstyling av bolig har du de største møblene selv. Her kommer vi hjem til deg for et avklaringsmøte i forkant av stylingen.

Vi supplerer med småmøbler og interiør fra eget varelager som passer til din bolig. Her koordinerer vi alt med transport og henting av interiør.

Ved delstyling kan det hende vi justerer litt på møbleringen og sammensetningen hjemme hos deg. Når vi styler tenker vi både på fotovinkel og romopplevelse på visningsdagen.

Ved en delstyling er det litt av ditt og litt av vårt. Du stiller med hovedmøblene og vi supplerer. med tepper, blomster, bilder, dekor, sengetøy o.l. Vi bytter også ut noen småmøbler ved behov.

Alt for å heve førsteinntrykket av din bolig.

Delstyling Studio Inspire

MINISTYLING

I tillegg til boligstyling med våre egne møbler tilbyr Studio Inspire andre tjenester ved salg av bolig. Du velger den pakken som passer deg best. 

Ved ministyling bruker vi dine møbler og ditt interiør. Vi kommer hjem til deg og utfører stylingen med dine ting og klargjør alle rommene før foto og visning. Her setter vi sammen grupper og skaper en hyggelig atmosfære med det du har tilgjengelig.

Vi avklarer på forhånd dine forventninger til stylingen. På selve styling dagen vil stylisten kunne finne riktig møblering med dine ting. Det lages grupperinger og kombinasjoner med dine ting som du kanskje ikke hadde tenkt på selv.

Ministyling Studio Inspire

INTERIØRVEILEDNING

Veiledning ved boligsalg kan utføres over hele landet. Her jobber vi sammen digitalt hvor vi sammen går igjennom boligen rom for rom. Dersom du bor i vårt arbeidsområde tar vi en befaring hvor vi går igjennom boligen din sammen. Vi kommer hjem til deg med friske øyne og stylisten noterer ned hva som bør utføres. Her vil du få konkrete tips til hvordan du kan gjøre boligen din salgsklar og du mottar en skriftlig rapport etter befaringen med en god oversikt over hva du selv kan gjøre. Bør noen rom males? Hva bør flyttes ut? Bør noen møbler flyttes på? Hvordan møblere for best romfølelse? Hvilke rom er det viktigst å fokusere på?

Interiørveiledning Studio Inspire

Farger som selger

Det handler om å la fargene jobbe sammen slik at boligen får den atmosfæren man ønsker. Et hus med bare hvite vegger er et hus, et hus med riktige fargenyanser er et hjem. Skal du selge en bolig som trenger en oppfriskning fargemessig kan det være lønnsomt å lage et fargekonsept for boligen som vi kan planlegge sammen med møbler og tekstiler. Da vil du få en god sammenheng mellom rommene og opplevelsen på visningsdagen vil bli mye bedre.

Boligstyling Studio Inspire

I den siste tiden har vi sett stor utvikling innen bruk av mer farger både i nye og brukte boliger. Vi ser utbyggere som ønsker hjelp til fargevalg til veggene i boligprosjekter, alt for å tiltrekke flest mulig kjøpere. Nå er det mer og mer vanlig at kjøpere av nybygg tilbys et utvalg av fargekonsepter, der vi som interiørarkitekter jobber frem helhetlige alternativer for når det gjelder fargevalg.

Et hus med hvite vegger er et hus, et hus med riktige fargenyanser er et hjem.

Farger Studio Inspire

Det å selge bolig handler jo nettopp om å få potensielle kjøpere til å forestille seg å bo akkurat der, da hjelper det med riktige fargene på veggene som gir deg den riktige romfølelsen og beste opplevelsen av boligen.

Fargekonsepter og fargepaletter kan vi utvikle om du skal selge bolig eller bare ønsker den en god plan på fargebruken din hjemme. Vi har god erfaring med lage skreddersydde fargepaletten til våre kunder. Her vil du både få hovedfarger og aksentfarger slik at du har en god plan over fargebruken i boligen din, enten du skal selge eller ønsker å fornye hjemmet ditt.

Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem andre drømmer om. Vi avlaster deg i salgsprosessen og samme hvilke av våre tjenester du velger, så tar vi oss av informasjonsflyten og sørger for at alt det praktiske er ivaretatt.

Du får bare en mulighet til å skape et godt førsteinntrykk. 

Dersom du har noen spørsmål knyttet til interiørdesign av bolig eller boligstyling er vi her for deg.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud og en hyggelig prat.

-Janne Marit- & -Ragnhild- STUDIO INSPIRE

Post a Comment