Hvem er vi?

STUDIO INSPIRE  hjelper deg med interiørdesign og boligstyling i Trondheim og omheng.

Studio Inspire ble etablert i 2017 av interiørarkitekt Janne-Marit Syrstad og interiørdesigner Ragnhild Mardahl, med et ønske om å skape unike prosjekter. Med troen på at rom påvirker folks hverdag.

Studio Inspire ønsker å skape gode rom. Rom for de gode samtalene. Rom for drømmer. Rom for samspill. Rom for livskvalitet. Rom for tankene. Rom for mennesker. Rom for livet. Vi er overbevist om at de beste resultatene kommer gjennom godt samarbeid. Vi mener at det er lettere å lage gode boligprosjekter hvis vi setter oss inn i hvem som skal bo i husene, og hva som er viktig for dem i hverdagen.

 

Studio Inspire tilbyr interiør tjenester som interiørarkitekt, interiørdesigner og boligstylist. Vi tilbyr interiørdesign og hjelp i din bolig over hele landet. Vi hjelper deg med boligstyling i Trondheim og omheng og har et stort varelager for deg som skal selge bolig. Studio Inspire er lokalisert på Orkanger og i Fossegrenda i Trondheim og vi ser frem til å høre fra nettopp deg.

Interiørarkitekt

Janne-Marit

Janne-Marit er utdannet interiørarkitekt BA – Hons in Interior Architecture fra Dublin. Hovedsakelig jobber hun med design av boliger og interiørkonsepter til private kunder og prosjekterte boliger. Janne-Marit har alltid vært opptatt av omgivelser og hvordan vi påvirkes av dem. Det å føle seg vel er et resultat av at romløsningen fungerer optimalt i tillegg til at omgivelsene gjenspeiler beboerne og deres behov. Hun er opptatt av at rommene hun designer skal gi en god følelse og harmoni. Ikke minst skal løsningene være funksjonelle. Derfor tilrettelegger hun hvert prosjekt etter kundens ønsker og behov. Et prosjekt kan bestå av et helt bygg eller utforming av et enkelt rom.

jannemarit@studioinspire.no  //  mob: 994 11 157

Interiørdesigner

Ragnhild

Ragnhild er interiørdesigner og stylist. Hun jobber tett mot eiendomsmeglere, fotografer og utbyggere. Ragnhild har ansvaret for Studio Inspire boligstyling og kan bidra med alt fra enkel veiledning og gode tips, til helstyling av en bolig før salg. Hun er opptatt av å skape gode løsninger, som ivaretar kundens behov og livssituasjon. Boligene skal gi en en god følelse for de som bor der. Ikke minst skal løsningene være funksjonelle for de som skal bruke den i det daglige. Derfor tilrettelegger hun hvert prosjekt etter kundens ønsker og behov. Hun kan hjelpe deg med å lage en helhetlig farge- og materialplan som føles personlig og spennende samtidig som den passer din bolig.

ragnhild@studioinspire.no  //  mob: 977 67 901

Ta en titt på noen av våre siste prosjekter :

La oss skape noe sammen

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg, enten du har et konkret oppdrag, ønsker rådgiving og tips, eller kun en hyggelig prat.