I denne nye leiligheten på Orkanger var det godt å være. Alle rom i boligen er romslige med store vinduer og vestvendt terrasse.

Leiligheten har hele 3 soverom hvor det ene soverommet har mulighet for en stor walk-in løsning. Bygget har en fin beliggenhet med gangavstand til de aller fleste fasiliteter Orkanger kan tilby. I tillegg til leiligheten så får du også med bilplass i egen carport. Bygget er nybygd og er ferdig i 2017, så her får du en splitter ny leilighet som du kan flytte rett inn i uten å gjøre noen oppgraderinger.

Vi fikk gjøre vårt preg på boligen ved å male vegger. Vi valgte fargen Band Stone på to soverom. Palmetto på lekerom og balanse i to deler av stuen.

Noe vi synes er utrolig gøy er å lage rom til de minste. Her har vi innredet med tanke på lek og fått en leken grønnfarge på vegg. En sengehimmel er hengt i taket og det er laget en hyggelig liten lekeplass for de små.

Hovedsoverommet i huset var romslig og fikk en dempet og lun hotellfølelsen med fargen Band Stone fra jotun.

Etter en hektisk hverdag der tid og ro har blitt et fremmedord, trenger vi en plass vi kan trekke oss tilbake. Vi har et større behov en noen gang for et sted som er vårt eget, der vi kan koble av og puste ut. På soverommet skal det være godt å slappe av, da er fargene viktige. Gå for farger som roer deg ned. Med mørke farger er det enkelt å kunne skape den lune og dempede hotellfølelsen mange ønsker på soverommet.

Postere fra Posterhouse

  

På stuen valgte vi å male i fargen Balanse fra Jotun. Det er en utrolig lun og fin blågrønn farge som går mere mot grønn en mot blå.

Sofaen i Cognac skinn passer perfekt mot veggfargen. Sofaen er heter Rodeo og kommer fra Møbelringen Orkanger.

Fra å være en leilighet med store gode hvite rom ble fargebruken viktig i denne leiligheten for å skape den riktige stemningen og gi personlighet til rommene. Her var det utrolig gøy å jobbe. Vi takker Stenkløv og Holte som har gjort malerarbeider for oss.

Vi takker Salvesen og Thams for oppdraget og ønsker lykke til med salget av denne fine leiligheten.

-JanneMarit- & -Ragnhild-