Helt nede ved sjøkanten er byggingen av Buvik Brygge godt i gang. Første byggetrinn av rekkehusene og leilighetsbygget er ferdig bygd og mange er på plass i sine nye boliger. Med en utsikt man knapt trodde var mulig i Trøndelag og fjorden som nærmeste nabo vil dette gi deg en helt spesiell følelse av luft, rom og lys.

De store uteområdene blir opparbeidet med sittegrupper, trær, busker og flotte lekeplasser. Med ny, flott brygge foran boligene ligger alt til rette for gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuen. Hør bølgene slå inn mot land, mens du puster inn frisk sjøluft og lar føttene dingle utfor bryggekanten.

I denne leilighetene valgte vi å male med fargen Hipster Brown. En fantastisk lun og god brunfarge som virkelig får interiøret godt frem.

Som dekorasjon på veggen valgte vi veggampler med grønnplanter. Dette er dekorative elementer som virkelig gjør rommet. Jeg synes sjeldent det kan bli for mange grønne planter og effekten av en grønne planter i et interiør er ofte stor.

Amplene er kjøpt hos Hageland Wormdal og er festet med små spiker rett på veggen. Enkelt og veldig dekorativt. 

På stuen har vi fortsatt med fargen Hipster Brown for en fin helhet i leiligheten. Alle møblene er levert av Møbelringen Orkanger.

Vi takker for oppdraget og ønsker ny boligeier velkommen til et innholdsrikt hjem ved havet.

-JanneMarit- & – Ragnhild-