Ole Tesliens veg er et fantstisk prosjekt for deg som er opptatt av kvalitet og det lille ekstra. Studio Inspire var så heldige å få style denne fantastiske leiligheten i samarbeid med utbygger og Eiendomsmegler 1 Nybygg.

Bygget er tegnet av anerkjente Skibnes arkitekter, og både fasade og plantegninger byr uten tvil på det lille ekstra. Vi snakker store vindusflater for maksimalt lysinnslipp, og spennende løsninger som gjør at disse leilighetene skiller seg ut i mengden av nye prosjekter.

Styling og møblering virker bevisstgjørende. Mange har vanskelig for å forestille seg hvordan man kan møblere en ny bolig, og god styling bidrar til at man kan se muligheter. Antall kvadratmeter er viktig for hvor god plass det er i boligen. Men minst like viktig hvor godt kvadratmeterne er utnyttet.

Denne boligen har god takhøyde, godt lysinnslipp og store rom. Her valgte vi å innrede med store møbler, naturfarger og klassiske møbler i sort. Uttrykket er dempet og rolig, kontinentalt, klassisk og elegant.Vi har brukt endel tepper som demper støy i rommet, og gjør det lunere. I denne boligen har vi innredet etter rommets form, og skapt ulike soner. Når du innreder er det viktig at du tenker på rommets form. Har rommet en særegen form, jobb med den, ikke imot den.

For å skape wow-følelsen i denne leiligheten har vi brukt større og færre elementer. Dette skaper ro samtidig som det virker eksklusivt. Det er viktig å velge møbler som kler rommet. En liten sofa forsvinner i store rom med god takhøyde. Store møbler i små rom gjør at rommet virker mindre enn det faktisk er. Har du flott utsikt slik som denne leiligheten er det viktig å ikke plassere sofaen eller godstolene med ryggen mot den. Stuen fortjener tomtens beste utsikt, og du fortjener å nyte den.

Vi synes denne leiligheten ble utrolig lekker.

Soverommet er malt i fargen Elegant. Ønsker man den gode, lune stemningen på soverommet, er det viktig ikke å male det hvitt eller helt lyst.

-JanneMarit- & -Ragnhild-