For ikke mange år siden ble de fleste nye leiligheter levert med hvite vegger. Fortsatt er det standard, men flere og flere skjønner nå heldigvis effekten av å krydre med litt mer farger.

Vi elsker hjemmet, det personlige, lune og koselige. De fleste er redd for å feile og ender opp med hvite vegger. Noen føler at de har vært vågale når veggen får et strøk gråfarge på veggen sin. Verken hvit eller grå påvirker humøret vårt i positiv retning da dette er kalde og nøytrale farger uten kulør. Farger har effekt på humøret vårt. De kan få oss til å roe ned, slappe av, bli kreative, hissige eller oppstemte.

Flytter du inn i en splitter ny leilighet er det en enkel sak å male en vegg eller to. Du trenger hverken å sparkle eller pusse og i løpet av noen få timer har du satt ditt eget personlige preg på det som skal bli ditt nye hjem i mange år.

De nye boligene som bygges nå er stort sett alltid hvite og like upersonlige. Det krever mere en nyinnkjøpte møbler for gjøre disse leilighetene om til et hjem det er godt å oppholde seg i over tid. Nye glatte vegger er et godt utgangspunkt for å skape et personlig hjem med deilige farger som du ønsker å komme hjem til. Flere og flere skjønner nå heldigvis effekten av å krydre med litt mer farger.

I denne leiligheten bor en sprek mann i tredveårene som ønsket personlighet, farger og en fin helhet i sin nyinnkjøpte leilighet. Ingenting gjør oss så glade som flotte menn som ønsker å omgi seg med farger og nyte godt av den gratis energien fargene gir oss.

Fargepaletten i denne boligen består av blå, grønnblå og gule nyanser med innslag av lyst tre. Med en gang du begynner å bruke litt farger blir ting litt mer personlig. Denne utvalgte paletten av blåtoner gir et sofistikert uttrykk i leiligheten og den herlige korngule fargen gir deg ekstra energi. I kombinasjon med valmuefrø og fantastiske Oslo ble dette en sikker vinner, og en bolig som skiller seg ut fra de standard hvite.

Rommene er godt utnyttet med flere sittegrupper, uttrekkbart spisebord og plassbygde skapløsning på soverommet. Trehyller og rammer mangler fortsatt på veggene, men i følge boligkjøperen selv er det store collager med naturopplevelser som gjelder. Vi er enige og gleder oss til å se de opp på veggen.

Se hvor flott disse fargene ble:

Soverommet. Det er ikke bare et rom med en seng. Dette er rommet hvor du trekker deg tilbake etter en hektisk hverdag for å lade opp til en ny dag.Blått og grønt er farger som stimulerer avslapping og gir oss den beste søvnen.

Ragnhild i Studio Inspire planlegger detaljene som skal inn i rommet.

Fornøyd kunde som kledde den nye leiligheten sin godt.

Fantastisk uteplass som forlenger stuen og sommer sesongen.

Herlig å se det mannlige preget i leiligheten som passer perfekt til veggfargen Balanse.

Spisebord sofa med uttrekkbart spisebord mot den energiske Korngul på vegg.

Fargen Oslo sett fra soverommet.

Et kjøkken bør være apetittelig og friskt, men det betyr ikke at du trenger å velge kjedelige farger.

Når man skal velge farger handler det om å få fargene til å jobbe sammen slik at boligen får den atmosfæren man ønsker. I denne leiligheten kjenner vi at det er godt å være. Vi har gått fra et hvitt upersonlig skall til en bolig som oser av personlighet og behagelige farger.

Vi takker for oppdraget og ønsker deg alt lykke og hell i den nye flotte boligen din.

Synes du det er utfordrende å skape et lunt og hyggelig hjem i den hvitmalte nye leiligheten din kan vi i Studio Inspire hjelpe deg på veien til et mere personlig hjem.

-JanneMarit- & – Ragnhild-