På Høiseth Hage fikk vi i oppgave av Eiendomsmegler 1 Nybygg å lage visningsrekkehus. Tema for denne møbleringen ble naturlig nok jul. Her er det god plass til storfamilien, plass til lange måltider og gode rom for de ulike aktivitetene som familien trenger.

For at rommene skal vise sitt virkelige potensiale fikk vi lov å male litt vegger. Valget falt på Savanna Sunset i første etasje, hvor langbordet ble dekket opp, juletreet fikk sin plass med tilhørende gaver i lekre fargekombinasjoner. Stenkløv og Holte utførte malerarbeider med god presisjon og de fleste møblene ble levert i god kvalitet av Møbelringen Orkanger. I denne boligen finner du roen, med gode farger inne og naturen rett utenfor døren.

Velkommen inn.

Her har vi jobbet med ulike nude, varme nyanser med innslag av gull, kobber og rød. Dette er gode kombinasjoner som passer fint både til jul og nyttårsbordet.

Det er en rolig og harmonisk fargemiks, samtidig er den er mer spennende enn et tradisjonelt dekket bord. Vi liker godt blandingen av varme og kalde farger. Her ser du de kalde nyansene av hvitt og grått sammen med varmere farger, gull, bronse og kobber.

Bordet ble dekket opp med innslag av julekuler i gyldne farger, enkle juletrær, kongler og store lykter. Her er det en blanding av nytt og gammelt hvor den røde lysestaken settes inn som den siste, men viktige detaljen på bordet. Gavebånd er brukt i den metalliske borddekkingen hvor vi har spilt videre på den gode og varme fargen Savanna Sunset.

I taket ble en vrihassel ble hengt opp over bordet. Denne hengte vi opp med tråd og tredde eucalyptus rundt grenen. Enkelt, men et effektivt innslag i borddekkingen.

Følger du trappen opp i andre etasje finner du enda en stue og tre soverom. Her ble veggen malt i Dusty Red. Disse fargene tas igjen fra borddekkingen i underetasjen for en større helten i boligen. Den lekre sofaen i Cognac farge heter Rodeo, og er levert av Møbelringen.

Hovedsoverommet i boligen har fått en utrolig lekker farge på veggen. Denne fargen heter Bordeaux og var en utrolig behagelig farge på et soverom. Her fikk vi inn hotellfølelsen, den lune og gode roen vi ønsker velkommen inn på et soverom.

Som garderobestang fikk vi hengt opp en gren som vi festet i taket med hampetau. Trekuler ble tredd på tauet, og fine kleshengere i sort velur ble hengt opp. Som detaljer og tekstiler i rommet har vi brukt metalliske farger, sort, flanell og velur.

I denne visningsboligen er det gode rom, herlige farger og flott beliggenhet.

Vi takker Eiendomsmegler 1 nybygg for oppdraget og ønsker lykke til med salget på Høiseth Hage.

-JanneMarit- & – Ragnhild-