Foto: Eiendomsmegler 1 nybygg

De fleste boliger er bygget på en tilgjengelig tomt. Arkitektene bak Josefinesvingen begynte i andre enden – med å bygge tomta. Det har ført til en uslåelig kombinasjon.

Du kan bosette deg på en grønn ås med hage og utsikt, samtidig som du kan nyte fasiliteter som parkeringsplass og matbutikk i kjelleren.

Her blir ingen bolig lik en annen, og det er for en grunn. Hvert hjem er nemlig skapt for å utnytte plasseringen, omgivelsene og dagslyset.

Josefinesvingen er bygget på taket av den nye REMA 1000-butikken, og alle boligene er unike med hver sin sjarm.

Når du ankommer josefinesvingen med fargerik arkitektur dannes det en viss forventning til hva som venter deg i det du kommer inn døra. Vi ønsket å fargesette denne boligen for få frem de gode rommene, den enorme takhøyden og de gode lysforholdene. Potensialet i denne boligen er enormt, men ofte kan det være vanskelig for en potensielt kjøper å få store rom til å føles som et hjem. Vi ønsket å forsterke den utrolig flotte løsningen i boligen med hjelp av veggfarger og gode møbler.

Yttergangen før maling og styling av Studio Inspire. Stenkløv og Holte er faste malere vi bruker i prosjekt.

Det som møter deg i det du ankommer et potensielt nytt hjem er viktig. I denne gangen er det god plass, men vi ønsket å tilføre dette rommet noe ekstra.

Valget falt på en varm og lun farge, Norwegian Wood. Det er en ny brunfarge med klare rødlige hint som gir en helt egen lunhet i rommet. Den er solid, tøff og moderne. Vi valgte å sette denne fargen sammen med Blushing Peach for et mere spennende uttrykk.

Bilde etter maling og styling. Dette bildet viser godt hvor viktig det er med gode veggfarger for å få frem den lune følelsen i rommet.

Norwegian Wood i kombinasjon med Blushing Peach. På denne måten kan du skape distanse eller trekke veggene mot deg der du ønsker det. Disse lune og brente nyansene passer mange ulike stiler og får frem møblene på en god måte.

Velkommen hjem.

Denne yttergangen gir nå en helt annen følelse en første gangen vi kom inn i boligen. Ved hjelp av gode farger har vi skapt et rom det er godt å være i, et rom det er godt å komme hjem til og et rom som gir deg forventninger til resten av boligen.

Første etasje inneholder tre soverom, bad og yttergang. Her har vi valgt farger som harmonerer godt med yttergangen for en god flyt i boligen.

Soverommet er malt i Evening Green.

Soverommet er malt i Deco Blue

Plantegningen i denne boligen er utrolig tøff, det er god takhøyde og fine rom. Når du kommer opp trappen til stuen og kjøkkenet møter et utrolig stort rom deg.

Her ønsket vi å male hele rommet for å få en større lunhet i rommet. Vi ønsket at møblene skulle komme godt frem. At rommet skulle ha ulike soner og det naturlige lyset skulle komme godt frem.

Et hus med bare hvite vegger er et hus, et hus med riktige fargenyanser oppleves som et hjem det er godt å være i.

For å prøve å skille seg ut mener jeg det er viktig med farger på veggene i nye boliger. Blått eller blågrønt er sikre farger og noe de fleste liker. Fargene gir økt romfølelse og de harmonerer stort sett med alle farger. Denne stuen ble malt i Dark Teal som hovedfarge, og Evening Green på en vegg.

Arkitekturen i denne boligen gjør at dagslyset vil følge deg, fra de første strålene titter inn glasstaket på morgenkvisten, til både solen og roen senker seg i skumringstider.

Stue før maling

Stue etter maling. Veggen er malt i Dark Teal med kontrastfarger som oker og Cognac. Møblene er levert av Møbelringen Orkanger.

Stue før maling

Dark Teal og Evening green gjør rommet lunere, og er farger som passer til mye. Vi får frem rommet på en bedre måte og en potensiell kjøper får en helt annen følelse i boligen en med helt hvite vegger.

På Josefinesvingen tar solen godt og det er et fantastisk lys inne i boligen.

Butterfly stol i Cognac og settbord fra Møbelringen Orkanger.

Vi takker Eiendomsmegler 1 nybygg og utbygger for tilliten, og ønsker ny boligeier velkommen hjem.

-JanneMarit- & -Ragnhild-