Interiøret du velger er det som gjør at ditt hjem blir akkurat ditt hjem. Vi elsker en miks av ulike materialer og teksturer og vi elsker å leke med kontraster.

Det å kunne jobbe med kontraster er en fin måte å skape liv, det gjelder å skape overraskende effekter slik at øyet har noe å hvile på. Jeg synes det er spennende hvordan er rom skifter uttrykk ved farger, ulike materialer og glansgrader. Kontraster må til for å få interiøret til å ikke virke flatt og stivt. Her er det lurt å tenke variasjon. Hvis du går for et lyst interiør, er det viktig å spille på kontraster for at ikke innredningen skal bli kjedelig. For eksempel er det fint å kombinere ull, filt, lær og silke i samme fargetoner.

På Møllenberg i Trondheim ligger en fantastisk liten enebolig bygd i en bakgård. Den dagen vi kom på befaring her skjønte vi fort at her måtte vi skape en lun og unik bolig hvor følelsen i det du kom inn døra ble viktigere en antall kvadratmeter. Badet måte være mørkt og lekkert, veggene måtte være lune og kontraster ville bli en viktig del av jobben.

Zolen og Månen er en utbygger vi har jobbet mye med, og som har skjønt viktigheten av å tenke på material og fargebruk i boligene de bygger.  I dette prosjektet har vi valgt alle materialer som gulv, flis og veggfarger. Vi har tegnet innredningsløsninger og møbleringsplan.

For å komplettere denne spennende jobben var vi så heldige at vi fikk style boligen til slutt. Sammensetningene her er lune og varme nyanser i beige toner, samt mye hvitt og sort. Siden boligen her er ganske liten har vi valgt færre og større ting når vi stylet. Kontrastene skulle være harde, og det urbane, litt røffe ble en gjennomgående tråd i boligen.

Følelsen du får i det du åpner opp døren til denne boligen er uslåelig. Her kunne vi virkelig slått oss til ro.

 

Denne boligen som kommer for salg er over to etasjer, og har en gjennomgående lik fargepalett på alle rom. Vi har valgt mye treverk i boligen for å få inn det lune, varme og tidløse. Hovedfargen på veggen er Washed Linen. Den mørkeste fargen er Band Stone, og den mellomste nyansen heter Form. Alle fargene er fra Jotun Lady og er uslåelige kombinasjoner sammen.

Fargen lengst bak er malt i Band Stone. Lady minerals er malt bak sengen i fargen Form. Dette gir en betong look og er en fin kontrast til de matte slette flatene.

Vi tilbringer en tredjedel av livet på våre soverom. Det er det første vi ser når vi våkner om morgenen og det siste vi ser før vi sovner. For meg betyr dette at jeg må ha en ren base og enkle flater uten for mye rot og forstyrrelser.Soverommet skal oppleves rolig og ryddig. I stedet for å spre småting rundt i rommet, kan du samle alt i klynger og sette det på et bord eller en hylle. Dette kan bli et hyggelig innslag i rommet.

Unngå å bruke mye hvitt på soverom og på stue. Disse rommene er de vi oppholder oss mest i og her er det først og fremst en stemning vi er på jakt etter. Farger påvirker oss mer enn vi tror og spesielt på soverommet har det mye å si.

Hovedfarge soverom Washed linen

Mange velger å bruke kalkmaling eller betong som gir et mer kjølig, skandinavisk uttrykk. Bruken av treverk i gulv og møbler gir liv og varme til interiøret noe jeg liker godt.

Under trappen er det skreddersydd oppbevaring i samme materiale som kjøkkeninnredningen. Utrolig tøft!

På badet ble det valgt sort flis på alle flater. Treverk ble også tatt inn på dette rommet. Garnityr og detaljer i rommet er i kobber.

Vi takker Zolen og Månen for jobben og ønsker lykke til med salget av denne fantastiske boligen.

-JanneMarit- & -Ragnhild-