Kanskje er du av dem som ønsker litt ekstra luksus i hverdagen? Da kan du la deg inspirere av denne herlige boligen som snart kommer for salg.

Vi har vært så heldige å få møblere og style opp denne boligen i Skjermveien. Her var det stikkord som enkelhet, sofistikert, nordisk, naturlig og ekte materialer som vi jobbet etter.

Her er lite overlatt til tilfeldighetene og den dempede sorte fargen er gjennomgående i hele boligen. Ikke for mye, men i små mengder på riktige steder.

Denne interiørstilen er fasinert av det luksuriøse, og dras mot interiør der stil, form og uttrykk er elegant og sofistikert. Uttrykket er dempet og rolig, kontinentalt, klassisk og elegant. Det er rene, myke linjer og store former. Volum og symmetri er vesentlig for å gi den riktige romfølelsen i rommene . Lampene er store, linjene er rette, og vi tilfører varme med naturlige materialer som tre, skinn, velur og ull.

Postere i boligen finner du hos Posterhouse

Et mørkt dempet rom vil definitivt tilføre mer varme og lunhet enn det hvite vegger kan, da hvit ofte er en uheldig farge på et soverom. For at de sortmalte veggene skal virke enda høyere er også gulvlistene malt sorte. I et dempet rom malt i gråsorte farger vil belysning og gode tekstiler være viktige elementer for å myke opp det harde. Rommet blir da elegant og gir  deg lave skuldre og en behagelig atmosfære i rommet.

Svarte vegger er tøft og vitner om stilsikkerhet, men det mest fantastiske er hvordan de forvandler og fremhever fargene og formene i rommet. Det meste av interiør vil fremstå vakrere og mer glødende i rommet. For å lykkes med sorte vegger er det viktig å ha en variert miks av teksturer mot den sorte fargen. Grønne planter og speil er også viktig. Da vil du innrede med effekter som reflekterer lys og utvider romfølelsen. Jeg synes også det er fint å mikse matte og blanke flater for å skape spennende kontraster.

Med utsikt over Trondheim er denne stuen utrolig fin. Her er det rustikke detaljer med betong tapet på veggen og Rodeo skinnsofa levert av Møbelringen. De elegante bena på det runde bordet skaper en fin kontrast mot de rette og tunge møblene.

Dette er en bolig med rene stil, gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster.

Vi takker Poort & co for oppdraget.

-JanneMarit- & -Ragnhild-