Studio Inspire var klar for å la våren slippe til på Høiseth Hage. Stuen ble malt i blek sand, gangen i deco blue og soverommene i kveldshimmel. Med våren følger grønne blomster, pasteller og lettere tekstiler.

Mange forbinder sommeren med gladfarger ala sommersol, sukkerspinn og turkis sjø. Når vi skulle innrede mot en greige farge kommer renheten frem med valget på hvite, lette tekstiler.

Som fargepalett har vi valgt avslappende, duse grønn, grå og rosatoner. Dette er farger vi vil se mye av i interiørbildet når vi nå nærmer oss vår og lysere tider. Fargepaletten domineres av duse og tåkete farger, men mørkere kontrastfarger i blått og grått vil gi interiøret et røffere preg. Finn frem pynt og puter i friske farger, og gled deg over at naturen endelig følger etter.

Våren er en magisk tid på året. Det blir varmere i luften, det spirer og gror overalt, og folk er generelt gladere. Det å bringe den vårlige følelsen inn i interiøret er en fin måte å forsterke den vårlige stemningen på.

Den samme paletten beveger seg også inn på soverommet. Vi ser duse nyanser av blå, grønne og rosa toner. Veggen er malt i fargen kveldshimmel. På sengen har vi valgt en mørkere blånyanse for å gi rommet dybde og skape kontrast.

Hovedsoverommet har fått en fantastisk blåfarge med kontrast av en lekker oker farge. Tekstilene er lette med rene mørke blå farger samt rent hvitt sengetøy for å få frem den blå veggen.

Vi takker Eiendomsmegler 1 nybygg for oppdraget og ønsker våren velkommen til Høiseth Hage.

-JanneMarit- & -Ragnhild-