På Høiseth Hage i Trondheim har vi stylet et nytt visningsrekkehus.

På slike dager koser vi oss. Det å kunne handle møbler som passer til veggfargene vi har plukket ut, velge møbler som passer til boligens rom og tenke helhetlig når vi innreder er svært gøy.

Vi ser at det blir stadig mer viktig at hjemmet er en trygg base, som oppleves som personlig, koselig og lun. Tekstiler og farger skaper sammen en atmosfære som favner om den gode hverdagen vi ønsker oss. Fargespill mellom lyse og mørkere toner er viktig. Kombinasjon av farger og treverk gir rommene varme og liv. Sammen med planter og gode tekstiler skaper dette en sammensettning som tilfører hverdagsluksus og ro i sjelen.

Velkommen til visningsrekkehus på Høiseth Hage.

På stue og kjøkken har vi malt i fargen St Pauls Blue. Det er en perfekt kombinasjon av blått med en undertone av det grålige i seg. Fargen har et hint av grønt noe som gjør at den passer fint til minttoner og grønnaktige blånyanser. Unngå denne fargen til varme blåtoner som byge og kveldshimmel da dette kan skape ubalanse.

St Pauls blue skaper en fin ramme for interiøret i denne boligen. Den fremhever møblene og skaper en god ro i boligen.

Det er mye enklere å skape et koselig og lunt rom med mørke farger enn med helt lyse. Det er en myte at mørke veggfarger gjør rommet lite, trangt og trist. Ved å bruke fargene riktig gir de rommet dybde, liv og karakter, og fremhever resten av interiøret.

Med mørke farger på veggen kommer alt annet, som kunst og møbler, mye bedre frem.

I 2 etasje ligger et stort og flott soverom. Her har vi malt med fantastiske Green Harmony. Denne fargen er lett å like og passer til mange ulike stiler. Green Harmony er den perfekte naturlige grønnfargen. Denne passer til lyst og mørkt treverk. Den er lekker til grå, beige og greige farger. Vi har valgt kontrastfarge i støvete lilla, og ulike nyanser grønn. I tillegg har vi tatt inn støvete rosa.

Denne boligen inneholder tre soverom, så her er det stor plass til hele familien. Vi har valgt å innrede et barnerom og et ungdomsrom.

Vi takker Eiendomsmegler 1 Nybygg for oppdraget.

Stylet av Studio Inspire / Boligstyling Trondheim/

 

-JanneMarit- & – Ragnhild-