Prosessen

En interiørprosess er et tett samarbeid mellom kunden og oss. Tanken er å avdekke oppdragets omfang og definerer kundens behov etter første befaring. Oppdragets omfang varierer, og hvert prosjekt er unikt for oss.

01  Interiørdesign    |    02   Boligstyling

01  |  Interiørdesign

01

En hyggelig samtale

Her blir vi bedre kjent og gjennomgår prosjektet du ønsker hjelp med. Vi ønsker å få mest mulig informasjon og bli godt kjent med deg. Vi tar gjerne turen hjem til deg, men kan også ta utgangspunkt i bilder og plantegninger.

02

Tilbud

Ut fra den informasjonen som ble hentet inn på befaringen, sender vi et tilbud på det du ønsker av våre tjenester.

03

Designe rom

Sammen skaper vi designet ditt. Dette kan være alt fra farger, materialer, belysning og møblement. Videre presenterer vi idéene våre for deg.

04

Utførelse

Vi videreformidler kontakt med håndverkere og leverandører der dette er ønskelig.

05

Ferdigstillelse

Når prosjektet er ferdigstilt har vi et avsluttende møte med våre kunder. Dette kan være en oppfølgingssamtale på telefon eller en befaring i boligen. Designet kommer til å passe budsjettet, og livsstilen din, og samtidig reflektere din unike personlighet

02   |  Boligstyling

01

Vi starter hele prosessen med en befaring av din bolig, tar video og bilder av boligen som skal styles – og bruker disse bildene for å planlegge stylingen av boligen.

02

Vi sender alltid et skriftlig tilbud. Ved aksept av tilbudet sender vi deg en oppdragsavtale slik at du skal være sikker på hva som vil bli levert fra oss.

03

Vi bruker stort sett 1-2 dager på å style en bolig, men det største arbeidet skjer på vårt varelager hvor boligen planlegges. Her pakkes alt av møbler og interiør.

04

På avtalt dato kommer vi med en stor varebil full av møbler og interiørprodukter planlagt til å passe akkurat din bolig.

05

Vi har tett dialog med megler og fotograf og er ofte gjerne tilstede under foto av boligen.

06

Så snart boligen er solgt avtaler vi en dag for henting av møbler og interiør.

La oss skape noe sammen

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg, enten du har et konkret oppdrag, ønsker rådgiving og tips, eller kun en hyggelig prat.